treffi_header_background

YLEISTÄ PALVELUSTA

Treffiarena on tekstiviestillä toimiva seuranhakupalvelu. Palvelu koostuu verkkopalvelusta, sekä palvelussa mukana olevien sanomalehtien lehti-ilmoituksista.

Palvelussa voi jättää oman ilmoituksen tekstiviestillä tai vastata ilmoitukseen tekstiviestillä. Ilmoittaja ja ilmoitukseen vastaaja pysyvät aina niin kauan anonyymeinä kuin itse haluavat.

Palvelumme toimii kaikilla suomalaisilla matkapuhelinoperaattoreiden liittymillä. Palvelumme ei toimi liittymillä, joissa on viihdenumeroestoja päällä.

Pidätämme oikeuden muokata, lyhentää tai olla julkaisematta ilmoitustanne. Emme julkaise ilmoituksissa puhelinnumeroita tai nimiä. Emme julkaise ilmoituksia, jotka sisältävät rasistisia tai seksuaalisuuteen liittyviä viittauksia.

Treffiarena on maksullisten puhelinpalveluiden eettisen lautakunnan ( MAPEL ) jäsen ja sitoutuu noudattamaan hyvää puhelinpalvelutapaa ja alan eettistä normistoa.

VERKKOPALVELU

Verkkopalvelusta löytyvät tarvittavat ohjeistukset ja tiedot palvelusta, sekä kaikki voimassa olevat ilmoitukset. Ilmoituksesi julkaistaan verkkopalvelussa sen jälkeen, kun olemme käsitelleet ja hyväksyneet ilmoituksesi. Ilmoitusten käsittelyaika on 1-7 vrk ja ilmoituksesi on voimassa 60 vrk verkkopalvelussamme.

LEHTI-ILMOITUS

Treffiarenan lehti-ilmoitus ilmestyy lehdestä riippuen kerran tai kaksi kertaa viikossa palvelun yhteistyösanomalehdissä. Ilmoitukset ovat jokaisessa sanomalehdessä pääasiassa oman alueen ilmoituksia. Mukana voi myös olla ilmoituksia muilta alueilta. Sanomalehti-ilmoitus sisältää kaikki tarvittavat tiedot palvelun käyttöä varten.

Ilmoituksesi julkaistaan seuraavassa mahdollisessa lehti-ilmoituksessa sen jälkeen, kun olemme käsitelleet ja hyväksyneet ilmoituksesi. Ilmoitusten käsittelyaika on 1-7 vrk. Ilmoituksesi julkaistaan vähintään kerran lehti-ilmoituksessa.

Keskiviikkoon klo 12 mennessä jätetyt ilmoitukset pyritään julkaisemaan saman viikon lehdessä mahdollisuuksien mukaan.

treffi_mainservice

Vinkit

Tärkeä tietää

Palvelumme toimii kaikilla suomalaisilla matkapuhelin-operaattoreiden liittymillä. Palvelumme ei toimi liittymillä, joissa on viihdenumeroestoja päällä.

Katso lisää tietoa palvelustamme täältä.


Puhelinnumerosi pysyy aina salassa.
Asiakaspalvelu & Palaute | Tietosuoja
© 2015 Arena Interactive Oy
Ilkka, Itä-Savo, Kaleva, Karjalainen, Keskisuomalainen, Länsi-Savo, Pohjalainen ja Savon Sanomat
Mapel